Skip Navigation
 

 

Egyre több utazó hódol a külföldön űzhető hobby sporttevékenységeknek. A búvárkodás, szörfözés, vagy a síelés nyújtotta adrenalin és veszélyérzet számos új élménnyel gazdagíthatja utazását. A legtöbb ilyen tevékenység az extrém sebességélmény, a magasság és mélység adta veszélyérzet mellett magas szintű fizikai erőfeszítést, speciális sporteszközöket és felszereléseket igényel.

 

A különféle sporttevékenységek egész sorára kiterjedő szolgáltatásainkkal állunk rendelkezésére, hogy teljes körű védelmet nyújtsunk utazása során. Legyen szó akár nyári, akár téli sportokról, nálunk megtalálja az Önnek legmegfelelőbb sport utasbiztosítást. A sport-biztosítási szolgáltatásaink a leggyakrabban űzött sporttevékenységekre versenyképes áron nyújtanak fedezetet beleértve a síelést, túrázást, búvárkodást, vitorlázást, mélytengeri horgászatot, vadvízi evezést, kerékpározást és egyéb sporttevékenységeket.

 

A Sport termékcsomag a hagyományos fedezetek mellett kiterjed a sportfelszerelések, mint a sí, kerékpár vagy búvárfelszerelések sérülése vagy ellopása következtében felmerült károk megtérítésére is. Mindezek mellett a szolgáltatás kiterjed a sportolás közben elszenvedett sérülések kezelésére, és a nehezen megközelíthető területeken történő kutatás, mentés megszervezésére. A sport utasbiztosítások esetén a biztosítási díj csak 15-20%-ban tér el a hagyományos napi díjas termékek áraitól, így ha pihenésünk közben sportolni is szeretnénk, mindenképpen javasolt a Sport utasbiztosítás megkötése. 

 

Képzett szakembereinkkel a legtöbb eshetőségre felkészülve, igyekszünk gondoskodni biztonságáról. Élvezze hát sportolás nyújtotta élményeket felesleges aggodalmak és bizonytalanság nélkül. Kösse meg online az igényeinek legmegfelelőbb sport biztosítását.

Letölthető dokumentumok

Év Utazási Biztosítója szavazás 2016

Amennyiben elégedett volt társaságunk utasbiztosítási termékével, kérjük, szavazzon ránk az Év Utazási Biztosítója szavazáson 2016. szeptember 19. és október 23. között a www.evbiztositoja.hu/szavazas oldalon.