Skip Navigation
 

 

Egyre több utazó hódol a külföldön űzhető hobby sporttevékenységeknek. A búvárkodás, szörfözés, vagy a síelés nyújtotta adrenalin és veszélyérzet számos új élménnyel gazdagíthatja utazását. A legtöbb ilyen tevékenység az extrém sebességélmény, a magasság és mélység adta veszélyérzet mellett magas szintű fizikai erőfeszítést, speciális sporteszközöket és felszereléseket igényel.

 

A különféle sporttevékenységek egész sorára kiterjedő szolgáltatásainkkal állunk rendelkezésére, hogy teljes körű védelmet nyújtsunk utazása során. Legyen szó akár nyári, akár téli sportokról, nálunk megtalálja az Önnek legmegfelelőbb sport utasbiztosítást. A sport-biztosítási szolgáltatásaink a leggyakrabban űzött sporttevékenységekre versenyképes áron nyújtanak fedezetet beleértve a síelést, túrázást, búvárkodást, vitorlázást, mélytengeri horgászatot, vadvízi evezést, kerékpározást és egyéb sporttevékenységeket.

 

A Sport termékcsomag a hagyományos fedezetek mellett kiterjed a sportfelszerelések, mint a sí, kerékpár vagy búvárfelszerelések sérülése vagy ellopása következtében felmerült károk megtérítésére is. Mindezek mellett a szolgáltatás kiterjed a sportolás közben elszenvedett sérülések kezelésére, és a nehezen megközelíthető területeken történő kutatás, mentés megszervezésére. A sport utasbiztosítások esetén a biztosítási díj csak 15-20%-ban tér el a hagyományos napi díjas termékek áraitól, így ha pihenésünk közben sportolni is szeretnénk, mindenképpen javasolt a Sport utasbiztosítás megkötése. 

 

Képzett szakembereinkkel a legtöbb eshetőségre felkészülve, igyekszünk gondoskodni biztonságáról. Élvezze hát sportolás nyújtotta élményeket felesleges aggodalmak és bizonytalanság nélkül. Kösse meg online az igényeinek legmegfelelőbb sport biztosítását.

Letölthető dokumentumok