Skip Navigation
 

Miért éri meg éves utasbiztosítási bérletet kötni?

 

Ami miatt az éves utazásbiztosítási bérletek egyre népszerűbbek a nyaralók és üzleti céllal utazók körében az, hogy ez egy olyan összetett biztosítási csomag, amely a megvásárlástól számított 365 napon keresztül nyújt fedezetet.

 

Ha évente több alkalommal utazik akár világot látni, akár üzleti céllal, az éves utasbiztosítási bérlet a hagyományos napi díjas termékeknél jóval kedvezőbb áron vehető igénybe. 

 

Ez az utasbiztosítási csomag hasonló előnyökkel és fedezetekkel rendelkezik, mint a fent említett hagyományos utasbiztosítás, azonban a díjakat figyelembe véve ebben az esetben már 39.600 Ft-tól biztosíthatja utazásait egy éven keresztül.

 

Egy utasbiztosítás, amely kiterjed az egész világra valóban megéri a befektetést. Egyrészről nem kell külön arra időt pazarolni, hogy minden utazás előtt megkössük a biztosításunkat, másrészről bármerre is utazunk a világban 12 hónapon keresztül biztonságban érezhetjük magunkat.

 

Fontos megjegyezni, hogy Éves Bérlet utasbiztosítás esetén az egy éves kockázatviselési időtartam alatt az utazások száma nincs korlátozva, ugyanakkor az egyszeri külföldön tartózkodás időtartama nem haladhatja meg a 30 napot.

Letölthető dokumentumok