Skip Navigation
 

Jelenlegi Ügyfeleinknek

2017. május 1-i hatállyal az AIG stratégiai megállapodást kötött a Colonnade Insurance S.A.-val az AIG Europe Limited Magyarországi Fióktelepe hatályos biztosítási szerződéseinek a kezelésére. A megállapodás részeként az AIG korábbi munkavállalói csatlakoztak a Colonnade-hez és biztosítják Önnek a szolgáltatások folytonosságát.

A hatályos biztosítási szerződésekben semmilyen változás nem történik és a fedezetet továbbra is az AIG biztosítja Önnek. További kérdések esetén kérjük, forduljon a Colonnade-hez az alábbi elérhetőségeken::

Meglévő szerződés módosítása, mint például: cím vagy a fedezet adatainak megváltoztatása:

E-mail: ugyfelszolgalat@colonnade.hu
Központi telefon: +36-1-801-0801

Hatályos szerződésre vonatkozó új kárbejelentés:

E-mail: ugyfelszolgalat@colonnade.hu

Már bejelentett károkkal kapcsolatos ügyintézés:
Kérjük forduljon az AIG nevében korábban is eljáró munkatárshoz az alábbi elérhetőségen:

E-mail: ugyfelszolgalat@colonnade.hu

Hatályos szerződések megújítása:
Az AIG örömmel segít abban, hogy felvegye a kapcsolatot a Colonnade-del a biztosítási védelem fenntartása céljából. Ennek érdekében a szerződése lejárata előtt munkatársaink megkeresik Önt.  

 

Munkaválallók

Termékek

Munkavállalói biztosításainkban közös, hogy a nyújtott fedezetek egyéni és családi csomagban egyaránt elérhetőek rendkívül kedvezményes - mindössze pár száz forintos- havi díjtól. A szerződéskötés időpontjától függően minimum 1 hónapig a szolgáltatás ingyenes. A biztosításokban minimálisra szorítottuk a kizárások körét, azok bármikor felmondhatóak az aktuális hónap végével.

 

Balesetbiztosítás - Magas térítési összegek akár 25.000.000 Ft-ig

Számíthat ránk, ha csontja törik, vagy maradandó sérüléseket szenvedne egy baleset során.  A választott baleseti csomagon belül igény szerint 10 havidíj közül is választhat, melyhez különböző szolgáltatási összegek tartoznak, így a fizetendő biztosítási díj bizonyosan pénztárcájára lesz szabva.

 

Kórházi biztosítás

A kórházban töltött napok senkinek sem kellemesek, a testi megpróbáltatást a Kórházi biztosítást választva legalább anyagi problémákkal nem kell tetőznie. Bármilyen betegségből, balesetből vagy szülésből eredő kórházi ápolás esetén számíthat a segítségünkre.

 

A kórházi biztosítással rendelkező ügyfelek olyan fedezetet is választhatnak, hogy az Magyarországon akár heti 105.000 forintot fizessen kórházi fekvőbeteg-ellátás idejére. Természetesen ennél a biztosításnál is gondoltunk az Ön pénztárcájára, ezért igény szerint 5 havidíj közül választhatja ki a legmegfelelőbbet.

 

Műtéti biztosítás

Kórházba kerülni és ott még műtéte(ke)n is átesni valószínűleg senkinek sem leányálom. Ilyenkor elkél minden segítség, így a Műtéti biztosítás által fizetett maximum 375.000 forintos szolgáltatási összeg is igen hasznos lehet ügyfeleinknek. 

 

A térítendő események körébe beletartoznak az ambuláns műtétek is, mint például visszérműtét, mandulaműtét, vakbélműtét, ízületi műtétek, szívműtét, stb.

 

Választhatja bármelyiket. Az egyes csomagok mindössze a havidíjban és maximális szolgáltatási összegben különböznek,  gyermekeire viszont mindegyik 100%-os kifizetést garantál!

 

Daganatos biztosítás

Magyarországon népbetegségnek számítanak a daganatos rosszindulatú megbetegedések. E komoly és sok esetben lassan gyógyuló betegség miatt kialakult nehéz helyzetben is szeretnénk gyors és nagy összegű anyagi segítséget nyújtani Önnek, ezért készítettük el az ESÉLY Női és férfi daganatos megbetegedések biztosításunkat.

 

Nemcsak a diagnózis után azonnali maximum 3.000.000 Ft, hanem a rendszeres havi juttatás - akár 150.000 Ft összegben - is az Ön gyógyulását szolgálja. Ha a betegség miatt meg is kell műteni, úgy további maximum 500.000 Ft és a kórházban töltött időszakra naponta maximum további 5.000 forintot is gyógyulására fordíthatja.

 

Ügyfeleink kényelme érdekében a daganatos biztosításoknál is 1-től 5-ig választhatóak a csomagok, melyek a havi díjban és a szolgáltatási összegekben különböznek.

 

Szív-és érrendszeri megbetegedések biztosítás

Magyarországon a szív-és érrendszeri megbetegedés vezető halálok, a lakosság 50%-át érinti. Az egészségtelen, stresszes életmód következményeként az életkor előrehaladtával megnő a magas vérnyomás, magas koleszterinszint, cukorbetegség előfordulási valószínűsége, amelyek növelik  a szív-és érrendszeri megbetegedések kockázatát is. 

 

A nagy kockázatra való tekintettel magas, akár 4.000.000 Ft egyösszegű kifizetésre is köthet velünk szerződést a választott csomagon belül igény szerint 3 különböző havi díj és szolgáltatási összeg kombinációjának megadásával.

 

Munkáltatók

Összefoglalás

2005-ben cégünk Európában elsőként Magyarországon vezette be az Önkéntes Munkavállalói Juttatási Programot. Piacvezetőként az eltelt 10 év alatt a legnagyobb magyarországi munkáltatók mellett további 250 közép-és nagyvállalat partnercégünk közel 100 ezer dolgozója élvezi szolgáltatásaink széles körét. 

 

A kínált juttatási program legfőbb jellemzői:

  • Lehetőség a munkáltató számára, hogy kiegészítse a meglévő juttatási rendszerét egy új elemmel, ami nem jár többletköltséggel a számára.
  • Ösztönzi a munkavállalók öngondoskodását.
  • Segít a minőségi munkaerő megtartásában, javítja a dolgozói morált.
  • Az év bármely szakában bevezethető.
  • Nem jelent többletmunkát a HR számára.
  • A juttatási program kommunikációját a munkavállalók felé teljes egészében az AIG szakértő kollégái végzik.

 

Amennyiben Munkáltatóként érdekesnek találja programunkat, vegye fel a kapcsolatot kollégánkkal!

 

Dudar Katalin VEB manager

Katalin.dudar@aig.com

+36 1 8010872