Elérhetőség

+361-801-0801
+361-801-0899

Jelenlegi Ügyfeleinknek

2017. május 1-i hatállyal az AIG stratégiai megállapodást kötött a Colonnade Insurance S.A.-val az AIG Magyarországi Fióktelepe hatályos biztosítási szerződéseinek a kezelésére. A megállapodás részeként az AIG korábbi munkavállalói csatlakoztak a Colonnade-hez és biztosítják Önnek a szolgáltatások folytonosságát.

A hatályos biztosítási szerződésekben semmilyen változás nem történik és a fedezetet továbbra is az AIG biztosítja Önnek. További kérdések esetén kérjük, forduljon a Colonnade-hez az alábbi elérhetőségeken::

Meglévő szerződés módosítása, mint például: cím vagy a fedezet adatainak megváltoztatása:

E-mail: ugyfelszolgalat@colonnade.hu
Központi telefon: +36-1-801-0801

Hatályos szerződésre vonatkozó új kárbejelentés:

E-mail: ugyfelszolgalat@colonnade.hu

Már bejelentett károkkal kapcsolatos ügyintézés:
Kérjük forduljon az AIG nevében korábban is eljáró munkatárshoz az alábbi elérhetőségen:

E-mail: ugyfelszolgalat@colonnade.hu

Hatályos szerződések megújítása:
Az AIG örömmel segít abban, hogy felvegye a kapcsolatot a Colonnade-del a biztosítási védelem fenntartása céljából. Ennek érdekében a szerződése lejárata előtt munkatársaink megkeresik Önt.  

Elérhetőségek

AIG Europe S.A.:

1133 Budapest, Váci út 76.
Capital Square II. torony 5. emelet

Levelezési cím:

1426 Budapest, Pf. 358

Tel:  +36 1 801 0801 
Fax: +36 1 801 0899 
Email: reception.hu@aig.com

 

Kárbejelentéskar.aighungary@aig.com

Törekszünk arra, hogy kárbejelentését a lehető leggyorsabban feldolgozzuk, ezért kérjük válassza ki a biztosítási fedezetének, illetve a nevezett káreseménynek megfelelő kárbejelentő űrlapot a Kárrendezés oldalon.
 

Személyes ügyfélfogadás:

Hétfő - Péntek: 8:00 - 16:00

Telefonos ügyfélfogadás:

Hétfő 8:00 - 20:00

Kedd - Péntek 8:00 - 16:00

Panaszbejelentés

Az AIG-nál hiszünk abban, hogy minden ügyfelünket megilleti a fair bánásmód, így törekszünk arra, hogy amennyiben szolgáltatásunkkal kapcsolatban pnasza merül fel, azt a lehető legrövidebb határidővel körültekintően vizsgáljuk ki.

Bejelentett panaszával első körben mindig az érintett terület foglalkozik. Amennyiben a vizsgálat eredményével és a hivatalos válaszunkkal nem elégedett, jogában áll az MNB Pénzügyi Fogyasztóvédelmi Központjához fordulni, amit az alábbi elérhetőségen is megtehet: http://felugyelet.mnb.hu/fogyasztoknak