Skip Navigation
 

 

A piacok és vállalatok globalizálódása egyre inkább arra készteti a gazdaság szereplőit, hogy minél összetettebb vagyonbiztosításokat kössenek.

All risks vagyon- és üzemszünet biztosítás

Biztosítási fedezetet nyújt a biztosított olyan pénzügyi veszteségei ellen, amelyek a biztosított vagyontárgyakban keletkezett, biztosított kockázatokból eredő károk következtében fellépő üzemszünet vagy üzemzavar eredményeként léptek fel.

Építés-szerelés biztosítás

Nevéből következően a különféle építési projektek vagy szerelési tevékenységek során előforduló elemi csapások kárai téríthetők. Az építési teljesítésben okozott dologi károk az első fejezet alapján térülnek, az idegen személyek sérülései, illetve az ő vagyontárgyaikban okozott károk pedig a második fejezet alapján. Függelékek alkalmazásával a fedezet különleges beruházások esetén tovább bővíthető.

Terrorizmus Biztosítás

Vállalkozások és multinacionális vállalatok ingatlanainak és ingóságainak védelmére speciális terrorizmus fedezetet nyújt a biztosítás, függetlenül attól, hogy az eseményt egyének vagy csoportok követték el.

Elektronikus berendezések biztosítása (AHITronic)

Napjaink ipari robotokkal és folyamatirányító rendszerekkel működő gyáraiban, komputerizált kórházaiban vagy animációs stúdióiban biztosítási szempontból célszerű kettéválasztani a mechanikus és az elektronikus berendezéseket, mivel a gyengeárammal vezérelt egységeket más jellegű veszélyek fenyegetik.

Géptörés biztosítás

Klasszikus értelemben ebbe a témakörbe tartoznak a mechanikus gépek és berendezések, turbinák, generátorok, transzformátorok, szivattyúk, elektromos motorok, valamint a nyomástartó edények, mint például a kazánok, hőcserélők, vagy a vegyipar és szerves kémiai ipar jól ismert csőkígyói, lepárló tornyai és egyéb berendezései.

Vagyonbiztosítás

A piacok és vállalatok globalizálódása egyre inkább arra készteti a gazdaság szereplőit, hogy minél összetettebb vagyonbiztosításokat kössenek. Felhasználva az AIG nemzetközi tapasztalatát, társaságunk felkészült, hogy vagyonbiztosítási területen is kiszolgálja ügyfelei igényeit a nemzetközi üzleti és biztosítási gyakorlatban szokásos biztosítási fedezetekkel és feltételrendszerekkel.