Skip Navigation
 

Összefoglalás

Teljesörű védelem az utakon

Az AIG Truck termékünk fuvarozó vállalatok, lízingcégek, gépjárműparkot üzemeltető vállalkozások gépjárművezetői és kísérői (helyettesítő sofőrjei) részére nyújt teljes körű baleset, -betegségbiztosítási és poggyászbiztosítási fedezetet.

Biztosítottak köre

A testre szabott szolgáltatások kamionok, vontatók, tehergépjárművek, kisteherautók, kisáruszállítók és minden egyéb veszélyes üzemnek minősülő gépjárművek (pl.: építő- és földmunkagépek, targoncák, mezőgazdasági vontatók, autóbuszok) vezetőire is kiterjeszthetők.

Biztosítás belföldön        

Az AIG Truck-Belföld a hagyományos baleseti és rokkantsági elemeken túl kórházi napi térítést, lábadozási támogatást, csonttörést, műtéti térítést, baleseti keresőképtelenséget és égési sérülésekre is kiterjeszthető kockázatokat egyaránt tartalmaz

Non stop segítségnyújtás külföldön

Az AIG Truck-Külföld széleskörű védelmet nyújt a nemzetközi fuvarozással foglalkozó vállalatok sofőrjei részére. Asszisztencia szolgálatunk magyar nyelven napi 24 órán keresztül áll rendelkezésre a világ bármely pontján

 

Kapcsolódó anyagok

Részletek

A konstrukció adminisztrációs igénye minimális, mivel a biztosítás nem személyhez, hanem gépjárműhöz (rendszámhoz) kötött, vagyis független a mindenkori vezető, illetve kísérő személyétől.

Társaságunk szívesen áll rendelkezésre valamennyi, a biztosítással kapcsolatos kérdésben, igény esetén segítséget nyújtunk a megfelelő konstrukció kidolgozásában, kiválasztásában. A standard konstrukciókon kívül az ügyfél egyedi igényeinek megfelelő ajánlatokat is kidolgozunk.

  • Lejelentés nélküli konstrukció
  • Évközi jármű ki- és bevonás kezelhető
  • Flotta kedvezmény már 5 jármű felett